بهگزارش میراثآریا، از سه عنوان برتر گروههای سرود به علاوه یک عنوان آرای مردمی قدردانی شد که این مراسم در بستر شبکههای اجتماعی ۶۵ هزار نفر بازدیدکننده و ۲۰۰ هزار دقیقه بازدید داشته است که نشان از استقبالی گسترده از تماشای سرود دارد.
حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش کانون فکری کودکان و نوجوانان در بخشی از این آیین گفت: سرود، هویت دینی و ملی را تقویت میکند پس با جدیت روی آن سرمایهگذاری میکنیم. بعد از پنج سال جشنواره سرود احیا و به بهترین شکل برگزار شد. کانون نهاد فعال در حوزه تعلیم و تربیت غیررسمی کشور است که به یک نهاد مرجع تبدیل شده است و در حوزه کتاب، شعر، پویانمایی، فیلم و... در حیطه کار با کودک و نوجوان با تواناییهای مربیان فعالیت میکند.
او با اشاره به ۲۰۰ هزار دقیقه بازدید در بستر فضای مجازی از اجرای گروههای سرود تصریح کرد: امیدواریم شاهد جریانسازی هرچه بیشتر فضای سرود در بین کودکان و نوجوانان و در هویت ایرانی اسلامی باشیم.
هیئت داوران در بیانیه خود، کانون پرورش فکری را از جمله نهادهای متولی و صاحب اعتبار در خصوص فعالیتهای تربیتی و فرهنگی برای کودکان و نوجوانان کشور دانست و پرداختن جدی به گروههای سرود و جذب مربیان شایسته و کاربلد سرود در مراکز کانون را تاکید کرد.
داوران دومین جشنواره ملی سرود در ادامه بیانیه خود خاطرنشان کردند: در این دوره از جشنواره کیفیتهای آوازی و موسیقیایی گروهها در اولویت اول داوری قرار گرفت و برخورداری از وجه نمایشی نیز به عنوان امتیاز مکمل در اعلام نتایج لحاظ شد که امیدواریم در دورههای بعدی با برنامهریزی دقیقتر بتوانیم اجرای آثار با کیفیتتر و فنیتری را شاهد باشیم.
اعضای داوری در پایان بیانیه خود افزودند: بیش از پیش توجه مربیان گروهها را به انتخاب اشعار پر محتوا و قوی، موسیقیهای با کیفیت، در نظر گرفتن ویژگیهای آوازی حاصل گروههای دختران و پسران از جمله دقت در محدودهی صدا، دقت در تلفیق و پیوند صحیح شعر و موسیقی در موقع آهنگسازی و همچنین بهکارگیری ظرفیتهای بیکران موسیقی قومی و محلی ایران جلب میکنیم.
دومین جشنواره سرود آفرینش با مشارکت و همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری وصنایعدستی استان و شهرداری اراک برگزار شد.
انتهای پیام/
نظر شما